Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
To jest przykładowa wiadomość na Twoim forum w serwisie PUN.pl. Jeśli ją czytasz, oznacza to, że forum zostało poprawnie założone.
Oczywiście możesz już skasować tą wiadomość razem z całym forum testowym.
Wszystkich zmian na forum możesz dokonać w zakładce Administracja, która pojawi się w górnym menu zaraz po zalogowaniu się na forum jako administrator.
W razie problemów z obsługą forum zapraszamy do zapoznania się z FAQ a także naszym forum pomocy, na którym z pewnością odnajdziesz odpowiedź na swoje pytanie
Mamy nadzieję, że Twoje forum będzie długo wszystkim służyło!
Pozdrawiamy,
Zespół PUN.pl
tet
juz
i już robi się archiwum
dobra można kontynułować
Warchoł: A więc na czym to ja ... no tak.
Kontynuujmy
Warchoł: Nasz posterunek handlowy napadły Mroczne Elfy i kazały nam się wynosić. Wcześniej chcieli nas pomordować, więc Aleksiej by tego uniknąć zwyczajnie oddał się w niewolę.
Warchoł: Poszlim za nim wraz z przywódczynią Mrocznych Elfów i Panną Elisanną, uratowaliśmy go z niewoli pewnej rebeliantki, którą później ...
Czyli naryszylicie tez teren elfow bazą
*nie wie czy mówić dalej ze względu na Fallaith*
Warchoł: Tak ... szukaliśmy Elisanny na rozkaz szefa.
Aleksiej: I tam nas zdradziłeś, pieprzony kundlu.
Aleksiej: Trzeba było odrazu cię ubić ... ale nie mogłem wierzyć ...
Warchoł: Ślepyś i głupi, bo inaczej byś słyszał jak twój ukochany "szef" obrażał pannę Elisannę!
Aleksiej: Nic takiego nie było ...
Warchoł: Było! Do tego obraził moją panią, Shandri oraz jej podopieczną, córkę rebeliantki!
Mów dalej
Warchoł: Która tutaj jest i musi patrzeć, jak jej ojciec hańbi się przebywaniem z bandą wyrzutków, do której sam należałem.
(Wszystko widzę mimo tych rozłączeń)
Aleksiej: A teraz na swoje gniazdo kalasz ty skurwysynu?! *nie zważał na kilka słów*
Aleksiej: Co, myślisz że nas wsypiesz to sam unikniesz kary?!
Zaraz...
Ojciec?
Elisanna: Tak ...
[ Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 986.48 kB (Maksimum: 1.14 MB) ]